ETKİNLİKFARKINDALIKİŞİTME SAĞLIĞIKONGREÖNE ÇIKAN HABERLERTIBBİ CİHAZ

Duymer, 12. Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi’nde yerini aldı

Duymer İşitme Cihazları, 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenmekte olan 12. Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi'nde yerini aldı.
Duymer İşitme Cihazları, 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenmekte olan 12. Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi’nde yerini aldı.

Türkiye Odyologlar ve Konuşma Bozuklukları Uzmanları Derneği (OKSUD) Başkanı Prof. Dr. Meral Didem Türkyılmaz’ın liderliğinde gerçekleştirilen bu önemli etkinlik, mesleki ve bilimsel alandaki en güncel gelişmeleri paylaşmak için uzmanları bir araya getirdi.

Kongrenin “Odyoloji, Dil ve Konuşma Bozukluklarında Yeni Ufuklar” temasıyla işitme sağlığına katkıda bulunması amaçlanırken, Duymer İşitme Cihazları da bu alandaki teknolojik yenilikleri paylaşma fırsatı buldu. Kongrede Odyolog Aysu Özsoy, “Starkey’de Güncel Teknolojiler” başlıklı sunumuyla katılımcıları bilgilendirerek, işitme sağlığında teknolojik gelişmelerin önemini vurguladı.

Duymer İşitme Cihazları CEO’su Salih Baz, bilim ve teknolojiyi kullanarak kullanıcılarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Etkinlik süresince Duymer’in standını ziyaret eden ve desteğini esirgemeyen tüm katılımcılara teşekkürlerini sunan şirket, işitme sağlığının geleceğine yönelik bilimsel çalışmaların önemini vurguladı.

Yorum yaz