İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Humanis’te yeni atamalar!

Zeynep Sinem Senol, Zeynep Halici, PhD ve Suna Beyoğlu'na yeni görevler...
Zeynep Sinem Senol, Zeynep Halici, PhD ve Suna Beyoğlu‘na yeni görevler…

Zeynep Sinem Senol, Humanis Validasyon ve Teknoloji Transferi Müdürü olarak atandı.

Gazi Üniversitesi, Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan; Zeynep Sinem Şenol, ilaç sektöründeki kariyerine, 2015 yılında Recordati’de kalite güvence departmanında başladı. Sonrasında World Medicine’de kısa bir süre görev aldıktan sonra, 2023 yılında Humanis ailesine proses validasyonu & teknoloji transferi yöneticisi olarak katıldı. Validasyon & kalifikasyon; teknoloji transferi ve kalite sistemleri konularında uzmanlaşmış Şenol, Ekim 2024 itibariyle, Humanis Validasyon ve Teknoloji Transferi Müdürü görevine getirildi.

Zeynep Halici, PhD, Humanis Üretim İş Birlikleri Müdürü pozisyonuna terfi etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği lisans ve yüksek lisans eğitimi sonrasında yine aynı üniversitede başladığı doktora eğitimine devam etmekte olan Halıcı, kariyerine 2015 yılında eski adıyla Pharmactive Ar-Ge Bölümü’nde başladı. Daha sonra teknoloji transferi, kalite güvence, GMP uyum ve validasyon, süreç mükemmelliği ve teknik operasyonlar bölümlerinde görev yaptı. Bu süreç boyunca Ar-Ge analitik geliştirme uzman yardımcısı, teknoloji transferi uzmanı, kalite güvence uzmanı, GMP uyum ve validasyon uzmanı, teknik operasyonlar proje uzmanı, üretim iş birlikleri yöneticisi olarak görev yaptı. Ekim 2024 itibariyle de yeni adıyla Humanis üretim iş birlikleri müdürü pozisyonuna terfi etti.

Suna Beyoğlu, Humanis Uluslararası Pazarlar Ruhsatlandırma, CMC ve Artwork Yönetimi Müdürü görevine getirildi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya lisans eğitimi sonrasında, Marmamara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Farmasötik Kimya Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine 2011 yılında Neutec Ar-Ge bölümde araştırmacı olarak başlayarak sonrasında Deva İlaç’ta devam etti. Ağustos 2015 yılında eski adıyla Pharmactive ailesine katıldı. Bu süreç boyunca, Ar-Ge, analitik geliştirme ve uluslararası pazarlar ruhsatlandırma, CMC ve artwork yönetimi bölümlerinde farklı pozisyonlarda görev aldı. Beyoğlu, 10 Ekim 2024 itibariyle Humanis Uluslararası Pazarlar Ruhsatlandırma, CMC ve Artwork Yönetimi Müdürü görevine getirildi.

Yorum yaz