ANNE BEBEK SAĞLIĞIFARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERPAZARLAMA VE SATIŞSOSYAL SORUMLULUK

Aptamil, Aslı Enver ile soruyor: MUCİZELERE İNANIR MISINIZ?

Gücünü bilimden alan ürünleriyle Aptamil Çocuk Devam Sütleri; “Sizin Hikayeniz, Bizim Uzmanlığımız” diyerek hayata geçirdiği yeni kampanyasında, sevilen oyuncu Aslı Enver ile anne sütü mucizesinin peşine düşüyor. Geçtiğimiz sene annelik yolculuğuna başlayan Aslı Enver, Aptamil Çocuk Devam Sütleri’nin “Mucize” adını verdiği yeni iletişim kampanyasının yüzü oldu. Aslı Enver’in yer aldığı kampanyada Aptamil Çocuk Devam Sütleri geniş ürün portföyü ve Türkiye’nin en büyük anne bebek platformu[1] İlkadımlarım ile ebeveynleri, bebeklerinin beslenme hikayelerinde destekliyor.
Gücünü bilimden alan ürünleriyle Aptamil Çocuk Devam Sütleri; “Sizin Hikayeniz, Bizim Uzmanlığımız” diyerek hayata geçirdiği yeni kampanyasında, sevilen oyuncu Aslı Enver ile anne sütü mucizesinin peşine düşüyor.

Geçtiğimiz sene annelik yolculuğuna başlayan Aslı Enver, Aptamil Çocuk Devam Sütleri’nin “Mucize” adını verdiği yeni iletişim kampanyasının yüzü oldu. Aslı Enver’in yer aldığı kampanyada Aptamil Çocuk Devam Sütleri geniş ürün portföyü ve Türkiye’nin en büyük anne bebek platformu[1] İlkadımlarım ile ebeveynleri, bebeklerinin beslenme hikayelerinde destekliyor.

Aptamil Çocuk Devam Sütleri: “Sizin hikayeniz, bizim uzmanlığımız”

Nutricia Anne Sütü Araştırma Merkezi, 50 yılı aşkın süredir anne sütünün bağışıklığı destekleyen mucizevi içeriğini araştırıyor. Son araştırmalarıyla her geçen gün geliştirdiği çocuk devam sütleri ile bebeklerin beslenme hikayelerine destek olabilmek için çalışıyor. Aslı Enver’in yüzü olduğu Aptamil Çocuk Devam Sütleri, #mucize kampanyası ile bebekler sabırsızlandığında, gecenin bir yarısında, gönlünce paylaşmak istediğinde ebeveynlerin yanında olduğunu vurguluyor. Her ebeveynlik yolculuğunun eşsiz bir hikaye olduğuna inanan marka bu yeni kampanyasında Aptamil Çocuk Devam Sütü ve İlkadımlarım platformunu öne çıkarıyor.

Bilimsel Araştırmalardan Alınan İlham

Bebeklerin bağışıklığını güçlendiren doğanın mucizesi anne sütü, içeriğindeki prebiyotiklerle en değerli ve en üstün besin[2]. Bilimsel araştırmalardan ilham alarak geliştirilen prebiyotik içerikli Aptamil Çocuk Devam Sütleri, içeriğindeki d vitamini ile çocukların bağışıklık sisteminin normal işlevini destekliyor[3].

İlkadımlarım: “Hikayenize Uzman Desteği”

Sadece ürünleri ile değil aynı zamanda dijital hizmetleri ile de ebeveynlere ulaşan Aptamil Çocuk Devam Sütleri, yıllık 11 milyon tekil ziyaretçisi[4] ile Türkiye’nin en büyük dijital anne-bebek platformu olan İlkadımlarım ile ebeveynlerin eşsiz hikayesine eşlik ediyor.

Hamilelik döneminden itibaren bebeklerin gelişimi ve bakımıyla ilgili kişiselleştirilmiş[5] içerikleriyle ön plana çıkan platform, anne ve babalar için uzman desteği sağlamakta. Tüm anne babalar, ücretsiz olarak sunulan 1000’den fazla uzman içeriği, eğitim ve servisleriyle hamilelik, doğum, beslenme, uyku, oyun gibi konularda bilgi alabiliyor, bebeğin kaka takibini[6] yaparken, ay ay gelişimini hesaplayabiliyor. 

Uzmanlardan ücretsiz canlı eğitimler sunan İlkadımlarım Akademi’de anne babalar birbirinden değerli uzman ve doktorların verdiği ücretsiz eğitimlere katılabiliyor, bebeklerini büyütürken ihtiyacı olan bilgileri edinebiliyor ve eğitim esnasında sorularını sorabiliyor. Bir diğer değerli hizmet olan Canlı Uzman Desteği[7] ile de uzmanlarla iletişime geçip beslenme ile ilgili sorularına uzmanından anında cevap alabiliyor. İlkadımlarım, tüm bu hizmetleriyle ebeveynlerin her anında yanında olmayı hedefliyor.

Nutricia Uzman Beslenme Ürünleri Pazarlama Lideri Sibel Yüksel: 

“Yeni kampanyamızda söze, ‘Mucizelere inanır mısınız?’ diye başlıyoruz ve mucizevi anne sütünün 50 yıldır bağışıklığa etkilerini araştıran bir marka olarak, beslenme hikayelerinde yeni anne ve babaları desteklemeye yardımcı olmak için çalışıyoruz. Aptamil Çocuk Devam Sütleri olarak, hem ürünlerimizle hem de İlkadımlarım gibi bebek beslenmesi ve bakımı hakkındaki bilimsel bilgileri uzmanlar aracılığıyla ücretsiz olarak sunan servislerimizle bu mucizevi yolculuklarında yeni ebeveynlerin daima yanlarındayız.Tam da bu noktada, samimiyetiyle herkesin çok sevdiği bir isim ve bir anne olan Aslı Enver ile hayata geçirdiğimiz yeni kampanyamız #mucize ile Nutricia uzmanlığımızı, ebeveynlerin gerçek hikayeleri ile buluşturmayı hedeflemekteyiz. Bu hedef doğrultusunda kampanya kapsamında 4 farklı reklam filmini tüketicilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz”  açıklamasında bulundu.

Künye: 

Reklamveren: Aptamil Çocuk Devam Sütleri

Reklamveren Ekibi: Verda Duysak, Sibel Yüksel, Ece Demirel, Sinem Simge Kerpiççi, Zeynep Çakır, Yağmur Topçu, Neslihan Üzüm, Esin Çömlekçioğlu, Şeyma Özhan, Beril Topçu

Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB

President&CCO: Ertuğ Tuğalan

President&Chief Commercial Officer: Canan Ayvacı

Yönetici Kreatif Direktör: Hakan Bıçakçı

Kreatif Grup Lideri: Onur Evin, Şeyma Keklik

Kreatif Ekip: Hamza Kocadayı, Emine Kartal, Beyza Tuna

Müşteri Grup Direktörü: Müge Bozkurt

Müşteri İlişkileri Ekibi: Ecem Görgün, Asil Kaan, Eylül Karslıoğlu

CSO: Berkant Avcı

Stratejik Planlama: Beste Atasoy, Merve Oynargül

Ajans Yönetici Prodüktörü: Ümit Bak

Ajans Prodüktörü: Zeynep Tanyeli

Grafik Tasarım: Ebru Özbay, Ali Kaan Toprak

Yapım Şirketi: 25 Film

Yönetmen: Ali Taner Baltacı

Fotoğraf Şirketi: PPR İstanbul

Fotoğraf Sanatçısı: Koray Parlak

Post Prodüksiyon: 1000 Volt Production

Müzik: Jinglehouse

Medya Ajansı: Wavemaker

PR Ajansı: PR House

Kaynaklar:

[1] Mart 2023- Mart 2024 aylık Similar Web uygulaması verilerine göre en çok trafik alan markalı anne bebek sitesi.

[2] Harmancıoğlu, B., & Kabaran, S. (2019). Breast milk: its role in early development of the immune system and long-term health. Open Journal of Obstetrics and Gynecology, 9(4), 458-473.

[3] D vitamini çocuklarda bağışıklık sisteminin normal işlevine katkıda bulunur. Anne sütü bebeğiniz için en üstün besindir. Eksikliğinde doktorunuza danışınız. Sağlıklı yaşam için dengeli ve çeşitli beslenme önemlidir.

[4] Google Analytics 2023 Trafik Datası.

[5] İlkadımlarım’da hamilelik ve/veya bebeğinin ayına uygun bilgiler sunulmaktadır.

[6] İlkadımlarım kaka testi, görsel tanıma teknolojisine göre yorumlanmaktadır. Tanı ve tıbbi teşhis amaçlanmamaktadır, bilgi için doktorunuza başvurun.

[7] İlkadımlarım platformunda beslenme sorularınıza canlı uzman desteği almak için ilkadımlarıma üye olabilirsiniz. Tanı ve tıbbi teşhis amaçlanmamaktadır, bilgi için doktorunuza başvurunuz.

Yorum yaz