İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYERÖNE ÇIKAN HABERLER

Orhan Eren, Sanofi Avrasya Bölgesi Finans Direktörü & İlaç Finans İş Ortağı olarak atandı

Orhan Eren, Sanofi Avrasya Bölgesi Finans Direktörü & İlaç Finans İş Ortağı olarak atandı.
Orhan Eren, Sanofi Avrasya Bölgesi Finans Direktörü & İlaç Finans İş Ortağı olarak atandı.

Sanofi, Türkiye’nin de içinde bulunduğu bölgeyi yeniden tanımlayarak etki alanını genişletti. Bu yeni düzenleme ile birlikte Türkiye’de bulunan Sanofi yönetim ekibi, çok daha geniş bir coğrafyaya liderlik etmeye başladı. Sanofi’de Avrasya Bölgesi olarak konumlandırılan Türkiye ve Rusya’nın yanı sıra Belarus, Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan’ı içine alan Bağımsız Devletler Topluluğu ve Ürdün, Lübnan, Irak, Suriye ve Filistin’in oluşturduğu Levant Bölgesi’ndeki faaliyetlerden sorumlu olacak üst düzey görev değişiklikleri açıklandı. Bu kapsamda yapılan organizasyonla Orhan Eren, Sanofi Avrasya Bölgesi Finans Direktörü & İlaç Finans İş Ortağı olarak atandı.

Orhan Eren kimdir?

Orhan Eren, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Enformatiği bölümünden mezun olduktan sonra, kariyerine 2010 yılında bankacılık sektöründe başladı. 2015 yılında Sanofi’ye katılan Eren, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA ve Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans yüksek lisans programlarını tamamladıktan sonra, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi alanında doktora derecesini aldı.

Sanofi’de son olarak Türkiye, İran ve Levant Finans Direktörü olarak görev yapan Orhan Eren, yeni görevinde Avrasya Bölgesi Finans Direktörü ve İlaç Finans İş Ortağı olarak görev yapacak. Kurumsal finans, hazine, finansal analiz, rekabet analizi, yatırımcı ilişkileri, finansal risk yönetimi ve stratejik planlama gibi geniş bir yelpazede yetkinliklere sahip olan Eren, aynı zamanda 2023 yılından bu yana Sanofi’deki şirket içi kültürel dönüşüm süreçlerine de liderlik ediyor.

 

Yorum yaz