BİR KONU BİR KONUKECZACILIKETKİNLİKFARKINDALIKÖNE ÇIKAN HABERLERSOSYAL SORUMLULUKSTK

Ecz. Adile Özdağ: Bu yılın teması; “Sağlıkta bir tarihin başlangıcı!”

Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği Kurucu Başkanı Ecz.Adile Özdağ, derneği, faaliyetlerini ve 6-8 Kasım 2024 tarihlerinde yapılacak olan Brandweek İstanbul 2024 Healing Hall sahnesinde üstlendikleri misyonu Fikir Liderleri okurları için anlattı.
Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği Kurucu Başkanı Ecz. Adile Özdağ, derneği, faaliyetlerini ve 6-8 Kasım 2024 tarihlerinde yapılacak olan Brand Week İstanbul 2024 Healing Hall sahnesinde üstlendikleri misyonu Fikir Liderleri okurları için anlattı.

Pharmatopia
Vizyoner Eczacılar Derneği

Ecz. Adile Özdağ
Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği
Kurucu Başkanı

“Sağlık profesyonellerinin topluma dokunan fayda ve bilgi paylaşımını büyütmeyi, iletişimin ve teknolojinin gücünü kullanarak toplum sağlığına katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği aklın ve bilimin ışığında sağlığa bütüncül bir yaklaşımla hizmet veren toplumun doğru bilgi kaynağı olmayı hedefleyen, tüm ekosistemin iyiliği için bir araya gelen eczacılar tarafından kuruldu.

Interdisipliner yaklaşımımızla evrenin sağlığı için disiplinler arası işbirliği içinde olmayı, eczacılığa ve sağlık sektörüne yeni perspektifler kazandırmayı, “Tek Sağlık Tek Gelecek” anlayışımızla insan, hayvan ve çevre sağlığının birlikte iyileşeceğinin altını çiziyoruz. Biliyoruz ki; daha iyi bir gelecek tüm ekosistemin sağlığı ve iyiliğiyle mümkün.

Değişen dünya düzenine, yaşanılan sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen sağlığın ve sağlık sektörünün değeri her geçen gün daha fazla anlaşılmakta ancak toplumun ve sektörün beklentileri de değişmektedir. Bu sebeple bizler; sağlık profesyonellerinin topluma dokunan fayda ve bilgi paylaşımını büyütmeyi, iletişimin ve teknolojinin gücünü kullanarak toplum sağlığına katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Amacımız toplumun doğru bilgi kaynağı olmak!

Evrene Sağlık ve Bi’ Doğrusu Var podcast serilerimiz ile sağlığa ve iyileşmeye dair güncel gelişmeleri dinleyiciyle buluşturuyoruz. Özellikle her alanda yanlış ve yönlendirilmiş bilgiye maruz kaldığımız bugünlerde, toplum sağlığında ortaya çıkan ihtiyaçlara yönelik iki ayrı podcast serisi gerçekleştiriyor; bu önemli adımla sağlıkta yanlış bilinenleri düzeltmeyi ve doğru bilginin yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Podcastlerimizi Spotify ve Apple Podcast üzerinden takip edebilirsiniz.

“Yılın en ilham verici haftası olan Brand Week Istanbul Healing Hall’de pazarlamanın diliyle iletişimimizi “B2B’den B2C’ye taşıyarak” toplumun sağlık bilincini artırmayı ve bireyleri daha sağlıklı yaşam tarzlarına yönlendirmeyi amaçlıyoruz.”

Brand Week Istanbul Healing Hall’de sağlık alanındaki yenilikçi metotları konuşacağız

2022 yılında başladığımız ve 2023’te 2’ncisini gerçekleştirdiğimiz Brand Week Istanbul Healing Hall alanı 2024’te de sağlık dünyasının yenilikçi metotlarını ve yeni iyileşme modellerini alanında uzman isimlerle ele alacak. Sağlık sektörünün tüketiciye doğrudan dokunan ilk ve tek etkinliği olma özelliğiyle de öne çıkan Healing Hall’de bu yılın teması “SAĞLIKTA BİR TARİHİN BAŞLANGICI”. 6-7-8 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan EMEA Bölgesi’nin en büyük yaratıcılık ve iş festivali Brand Week İstanbul 2024 Healing Hall sahnesinde insanlığın daha kolay ve daha hızlı ulaşabileceği dijital sağlık sistemlerini ve hastalıkların erken teşhis ve tedavisiyle yaşam konforumuzu artıracak yapay yeni zekanın gücünü ve geleceğini uzman görüşleri ile katılımcılara sunacağız.

Yılın en ilham verici haftası olan Brand Week Istanbul Healing Hall’de pazarlamanın diliyle iletişimimizi “B2B’den B2C’ye taşıyarak” toplumun sağlık bilincini artırmayı ve bireyleri daha sağlıklı yaşam tarzlarına yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda sektörün bütün profesyonellerinin yer alacağı Healing Hall’de; vizyonumuzu ve değerlerimizi paylaşan, sağlığın geleceğine dair farkındalık yaratacak, evrenin iyiliği için çalışan herkesi etkinliğin bir parçası olarak aramızda görmeyi diler, katılımınızdan mutluluk duyarız. ⭐️

 

Yorum yaz