İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

Emin Turan’a Vietnam’dan Liyakat Madalyası!

4 yıldır Sanofi Vietnam Ülke Başkanlığı ve 2022-2023 yıllarında iki dönem ülkede Pharma Group (Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlenen Dr. Emin Turan, Vietnam Sosyal Güvenlik Kurumu (Vietnam Social Security - VSS) tarafından hashtag#liyakat madalyası ile onurlandırılıdı. Vietnam Sosyal Güvenlik sistemine yaptığı katkılardan dolayı Emin Turan’a layık görülen madalya, kurum tarihinde yalnızca ikinci kez bu kapsamda bir kişiye veriliyor.
4 yıldır Sanofi Vietnam Ülke Başkanlığı ve 2022-2023 yıllarında iki dönem ülkede Pharma Group (Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlenen Dr. Emin Turan, Vietnam Sosyal Güvenlik Kurumu (Vietnam Social Security – VSS) tarafından hashtagliyakat madalyası ile onurlandırılıdı. Vietnam Sosyal Güvenlik sistemine yaptığı katkılardan dolayı Emin Turan’a layık görülen madalya, kurum tarihinde yalnızca ikinci kez bu kapsamda bir kişiye veriliyor.

Törende konuşan Vietnam Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Nguyen Duc Hoa, Emin Turan’a bu madalyanın Vietnam Sosyal Sigorta Sistemi’ne getirdiği yapıcı destekler için verildiğini belirterek madalyasını taktı.

Toplantıda konuşan Emin Turan, genel sağlık sigortası kapsamının ve sağlık sigortası katılımcılarına iyi sağlık hizmeti sağlanmasının hem Yenilikçi İlaç Şirketleri hem de Vietnam Sosyal Guvenlik Kurumu’nun ortak hedefi olduğunu, bu nedenle geçmiş dönemde her iki tarafın da çok etkili iş birliği faaliyetlerine imza attığını belirtti.

Yorum yaz