ECZACILIKETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİSOSYAL SORUMLULUK

Bayer Türkiye’den Eczacılara Destek: “Farma Akademi Projesi”

Bayer Türkiye, eczacıların mesleki gelişimine katkı sağlamak ve eczacılarla daha güçlü bir iletişim kurmak amacıyla "Farma Akademi" projesini hayata geçirdi.
Bayer Türkiye, eczacıların mesleki gelişimine katkı sağlamak ve eczacılarla daha güçlü bir iletişim kurmak amacıyla “Farma Akademi” projesini hayata geçirdi.

Bayer Türkiye, eczacıların mesleki gelişimine katkı sağlamak ve eczacılarla daha güçlü bir iletişim kurmak amacıyla başlattığı “Farma Akademi” projesiyle sektörde olumlu bir etki yaratmayı amaçlıyor. 2023 yılında Ankara’da düzenlenen ilk etkinlikle başlayan proje kapsamında, 2024 Mayıs ayı boyunca Bursa, Konya ve Antalya illerinde düzenlenen etkinliklerde eczacılarla buluşan Bayer Türkiye, bugüne kadar 200’e yakın eczacıya ulaştı. Eczacılara Oftalmoloji, Kardiyoloji, Nefroloji, Onkoloji, Radyoloji ve Kadın Sağlığı alanlarındaki ürünlerinin endikasyonları ve Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) koşulları hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Bayer Türkiye, eczacıların yoğun ilgi gösterdiği Farma Akademi projesini yıl içinde farklı illerdeki buluşmalarla devam ettirmeyi ve yıl sonuna kadar 400 eczacıya daha ulaşmayı hedefliyor.

Yorum yaz