İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYERÖNE ÇIKAN HABERLER

Rabia Demet Özcan, Novo Nordisk Bulgaristan Genel Müdürü oldu

Çok sayıda kadın lider yetiştirerek global pozisyonlara atayan ve tüm çalışanlarına uluslararası kariyer fırsatları sunan Novo Nordisk Türkiye’nin yönetim ekibinden uluslararası pozisyonlara üst düzey atamalar gerçekleşti. Novo Nordisk Türkiye’de Obezite ve İş Geliştirme Kıdemli Direktörü olarak görev yapmakta olan Rabia Demet Özcan Novo Nordisk Bulgaristan Genel Müdürü oldu.  
Çok sayıda kadın lider yetiştirerek global pozisyonlara atayan ve tüm çalışanlarına uluslararası kariyer fırsatları sunan Novo Nordisk Türkiye’nin yönetim ekibinden uluslararası pozisyonlara üst düzey atamalar gerçekleşti.

Novo Nordisk Türkiye’de Obezite ve İş Geliştirme Kıdemli Direktörü olarak görev yapmakta olan Rabia Demet Özcan Novo Nordisk Bulgaristan Genel Müdürü oldu.  

Rabia Demet Özcan kimdir?

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ilaç sektöründe farklı görevlerde ve şirketlerde 21 yıllık deneyim kazanan Rabia Demet Özcan, kariyerine Schering AG’de Ürün Müdürü olarak başladı ve ardından Sanofi’ye geçiş yaparak burada Fransa Genel Merkezinde de global deneyim kazandı. 2017 yılında Novo Nordisk Türkiye’de Klinik, Medikal, Ruhsatlandırma ve Kalite Direktörü olarak göreve başlayan Özcan, ekibinin başarılı şekilde stratejik bir fonksiyona dönüştürülmesine ve Türkiye’de kurulan Klinik Araştırmalar Geliştirme Merkezinin, şirketin dünyadaki en büyük 5’inci merkezi olmasına büyük katkı sağladı. Sonrasında organizasyonda  Biyofarma, Obezite ve GLP- İş Ünitesi Direktörü rollerine atanan Rabia Demet Özcan, 2023 yılından bu yana Novo Nordisk Türkiye yönetim ekibinde Obezite ve İş Geliştirme İş Ünitesi Kıdemli Direktörü olarak görev alıyordu.

Yorum yaz